Contact

Adresa:
Str. Șoldanului, nr. 55, Sector 4, București, România

Tel/Fax:
021 223 01 50

Mobil:
0728 220 243
0744 347 297

Website: www.waterset.ro

Email: office[at]waterset.ro

Certificări

Produsele noastre au toate certificările conforme cu legislația U.E., astfel încât clienții noștri beneficiază de o apă de foarte bună calitate.

Avantajele WaterSet

rezervor inox

Rezervor din oțel inoxidabil

Rezervor din oțel inoxidabil tip 304 de 3,8 litri. Asigură o răcire de înaltă calitate pentru o apă cu un gust deosebit. Suprafața foarte bine finisată este ușor de curățat și întreținut. Izolația este ușor de schimbat.

rezervor inox 2

Rezervor fierbinte

Oțel inoxidabil tip 304 cu o capacitate de 1,5 litri. Rezervorul se trage în afară pentru o înlocuire facilă. Elementul de încălzire cu o putere de 500 watt asigură un control precis al temperaturii. Termostatul și elementul se pot schimba, acest lucru ușurând întreținerea.

carcasă

Carcasă

Toate materialele care intră în contact cu apa (exceptând oțelul inoxidabil tip 304 și siliconul) sunt anti-bacteriene, împiedică apariția germenilor în părțile care ating apa.

robinet

Filtru de apă

Dotat cu filtre de apă pentru purificare microbiologică, chimică și din punct de vedere al gustului și mirosurilor neplacute. Garnitura de silicon și o valvă uni-direcțională, nu lasă praful, insectele și germenii să intre, nu are scurgeri.

robinet

Robinet de apă caldă

Design de închidere în doi timpi.
Realizat pentru a oferi comoditate și siguranță utilizatorului.
Sistem de protecție pentru copii.

robinet 2

Pentru o manevrare sigură:

1. Țineți cele doua manâre roșii.
2. Apăsați concomitent și împingeți ușor în jos.

receptor

Receptor pentru scurgerea apei

Ascuns, design inovator, cu impact puternic, ABS durabil, detașabil pentru o curățare ușoară. Captează picăturile și le direcționează în receptor.

sistem răcire

Sistem de răcire cu compresor

Marcă europeană recunoscută, sistem de răcire R12 &R134a în funcție de opțiunea clientului. Condensator liber, tip de răcire statică. Nu necesită ventilator. Compresor sigilat și lubrifiat. Protecție împotriva supraîncărcării motorului.

term răcire

Sistem termic de răcire

Performanță și fiabilitate remarcabile datorită folosirii tehnologiei în stare solidă a aerospațiului, nu necesită freon, nu dăunează mediul înconjurător.

reglaj aparat

Temperatură reglabilă a apei reci

Pentru distribuirea apei răcite în compresor, se poate ajusta temperatura cu ajutorul panoului din spate.

firme colaboratori